linkedin facebook instagram

ProjectDetail

THE NEW 2021

Category

  • Park / Garden
  • Commercial / Retail

Scope

  • Interior
  • Landscape

Year

  • 2021

Location

  • China

Project Team

  • Tokyo

Client : China Resources Land
Design :  CallisonRTKL / PINHOLE


The Xidan Culture Plaza on Chang`an Street was renewed and reborn as THE NEW. The lighting concept “Forest Moon,” emphasizes the circular-shaped landscape, with tree uplights softly illuminating the perimeter. Functional lighting consists mainly of handrail lighting with no light sources mounted above eye level to create a place of comfort and relaxation for visitors. Surrounding light is reflected off the facade, creating an array of lighting expressions.


Photograph credit:
LPA

・Caution ! Beware of fake LPA website ・LPAを装った偽サイトにご注意ください。 ・请注意伪装LPA的网站。
This site uses cookies. Got it!