linkedin facebook instagram

ProjectDetail

Louis Vuitton Tokyo Ginza Namikidori 2021

Category

  • Commercial / Retail

Scope

  • Interior

Year

  • 2021

Location

  • Japan

Project Team

  • Tokyo

Client : Louis Vuitton Malletier
Design :  AS / Peter Marino Architect / Higo Design Associates / A.N.D


Reconstruction of a building, complete with a new facade for the store. Store lighting was improved with the development of a brand standard, implemented to create the best balance between ambient light and light to highlight merchandise. In the cafe on the upper floor, leaf-shaped washi paper decorates the ceiling with built-in fixtures and uplights for ambient lighting. Wall fixtures and other design elements catch the eye with detailed expressions of light.


 

・Caution ! Beware of fake LPA website ・LPAを装った偽サイトにご注意ください。 ・请注意伪装LPA的网站。
This site uses cookies. Got it!